PROMOTIILE se termina in:
Transport gratuit in toata tara pentru comenzile mai mari de 49 de lei prin curier rapid
Drept retur 14 zile Suntem aici pentru dumneavoastra
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii daca nu ati beneficiat de transport gratuit, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar (avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN alcatuit din 24 de caractere), cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare.

Expediati produsele fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Intentia de a returna produsul trebuie transmisa la adresa de email de mai jos, insotita de numarul facturii, numele dumneavoastra si numarul de telefon unde puteti fi contactat. Numarul de telefon pentru retururi este: 0741638792.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru detalii va rugam sunati la:
0371.781.261 - Linie telefonica cu tarif normal.

Program Call Center:
Luni - Vineri: 09 - 18
Sambata: 09 -13

Email:


Pentru retururi sau alte probleme sunati-ne pe linia dedicata la: 0741638792.Str. Roznovanu, nr. 61
Roznov
Neamt
Cod postal: 617390
Metode de plata
Puteti plati la livrarea coletului atat cash cat si cu cardul direct la curier.
Transport gratuit la comenzi de minim 49 de lei
Pentru toate comenzile cu valoare de minim 49 de lei transportul este gratuit oriunde in Romania prin Fan Courier.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 49 de lei transportul costa doar 9.99 lei si se realizeaza tot prin Fan Curier oriunde in Romania in 24-48 de ore.

Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Produsele comandate inainte de ora 17:30
Produsele comandate inainte de ora 17:30 vor fi livrate in urmatoarea zi lucratoare.

Produsele comandate dupa ora 17:30
Produsele comandate dupa ora 17:30 vor fi livrate ori in urmatoarea zi lucratoare, ori a doua zi lucratoare dupa momentul confirmarii comenzii.
Garantie
Garantia se solutioneaza prin inlocuirea produsului defect sau prin returnarea contravalorii produsului.

Solutionarea garantiei se face in maxim 14 zile calendaristice.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.

Nu fac obiectul garantiei:

Uzura normala a produsului.

Defectele cauzate de manevrarea brutala. (defectele cauzate de obiecte ascutite, de indoire, comprimare sau cadere, etc.)

Defecte cauzate de utilizarea in conditii neadecvate (aplicari gresite la folii, distrugeri intentionate, utilizare defectuoasa, etc.).

Termenul de garantie comerciala a produselor incepe la data mentionata in factura fiscala care atesta vanzarea.
Contact
Pentru comenzi va rugam sunati la:

0371.781.261
Linie telefonica cu tarif normal.

Program Call Center:
Luni - Vineri: 09 - 18
Sambata: 09 -13

Email:


Pentru retururi sau alte probleme sunati-ne pe linia dedicata la: 0741638792.


Copyright © 2013 - 2019 . Numar de inregistrare in registrul general de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP: 33162. Specificatiile tehnice au caracter informativ si nu pot fi garantate ca fiind exacte. . In cazul erorilor ce pot aparea pe site din greseala noastra, ne asumam dreptul de a putea refuza comanda.