PROMOTIILE se termina in:
Transport gratuit in toata tara pentru comenzile mai mari de 49 de lei prin curier rapid

TERMENI SI CONDITII

 Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de Vanzator prin calitatea sa de importator direct. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre Vanzator oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Vanzator de la acest client.

Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Livrarea produselor se face la nivel national pe teritoriul Romaniei. Vanzatorul isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin confirmare online prin email sau prin confirmare telefonica. Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre client, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit.

Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vanzator care includ: incendii, inundatii, greve, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora. Inainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de catre curier. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care, daca coletul nu va fi ridicat, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul Vanzatorului, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia Vanzatorului emisa prin calitatea sa de importator direct, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site-ul nostru sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja acoperita de acest document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Neamt. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).


SC KESSELRING SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. 33162.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului 2016/679/UE  pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC KESSELRING SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care sunt furnizate.

 

Temeiurile si scopurile prelucrarii de date personale:


KESSELRING SRL va colecta datele personale numai pentru scopuri specifice (daca exista acordul Clientului, daca este necesar pentru executarea Contractului, daca exista o obligatie legala)


KESSELRING SRL prelucreaza datele personale ale Clientului:


 • in calitate de vizitator pe website-ul MobileDirect

 • in calitate de client al produselor si serviciilor MobileDirect,

 • in calitate de participant la programul de loialitate si fidelizare.

 • In scopul de a oferi cele mai bune oferte si produse sau pentru a verifica eligibilitatea Clientului pentru oferte imbunatatite

 • KESSELRING nu solicita si nu colecteaza cu buna stiinta date cu caracter personal ale copiilor cu varsta mai mica de 16 ani


Pana la momentul inregistrarii unei cereri de opozitie, KESSELRING SRL va prelucra datele personale ale Clientului, iar solutionarea cererii se va face in cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tehnic si practic.

 

Scopul colectarii datelor este:

 • informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile achizitionate.
 • trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail)
 • de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul clientului/cumparatorului
 • crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice fara crearea de profiluri individuale

 • raspunde intrebarilor pentru a onora cererile sau comenzile Clientului,

 • inregistra cererea Clientului de a accesa garantia

 • procesa platile efectuate pentru produsele si serviciile KESSELRING,

 • efectua orice alte operatiuni necesare pentru furnizarea serviciilor si produselor MobileDirect.ro în relatie cu Clientul.

 • realizarea unor interese legitime MobileDirect.ro:

 •  solicitarea unui feedback din partea clientului pentru a evalua eficienta comunicarii cu acesta

 • pentru a personaliza experienta din din mediul online MobileDirect.ro

 • pentru a crea si mentine conturile de Client

 • pentru administrarea oricaror programe de fidelizare ale  persoanelor, asociate contului de Client.

 • pentru  asigura protectia necesara, identificarea si prevenirea fraudelor si altor tipuri de infractiuni, reclamatiilor si altor obligatii si pentru a respecta legislatia aplicabila,

 • pentru a imbunatati produsele si serviciile MobileDirect.ro, prin evaluarea numarului de utilizatori care acceseaza sau utilizeaza produsele si serviciile MobileDirect.ro, care sunt caracteristicile produselor si serviciilor care prezinta cel mai mult interes pentru clienti, care sunt tipurile de oferte pe care clientii si le doresc si modul in care functioneaza produsele si serviciile online din punct de vedere tehnic.

 • pentru a inregistra convorbirile telefonice cu reprezentantii KESSELRING SRL in scopul identificarii nevoilor clientilor si imbunatatirii serviciilor oferite de MobileDirect.ro. Clientul este informat în acest sens la momentul solicitarii unei convorbiri cu un operator al Serviciului Clienti KESSELRING si are posibilitatea de a refuza continuarea convorbirii

 

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege:


 • Dreptul de acces inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea KESSELRING SRL ca prelucram  sau nu datele  iar daca da, sa  oferim acces la aceste date precum si informatii despre cum sunt prelucrate.
 • Dreptul la portabilitate se refera la faptul ca se pot  primi datele personale într-un format structurat, care poate fi citit automat si la dreptul ca acestea pot fi transmise direct altui operator
 • Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand aceasta deserveste un interes public ori un interes legitim al nostru
 • Dreptul la rectificare se refera la corectarea fara intarizeri nejustificate, a datelor personale inexacte
 • Dreptul la stergere/dreptul de a fi uitat inseamnă ca exista dreptul sa iti stergem datele colectate fara intarzieri nejustificate, in oricare din urmatoarele situatii: nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, v-ati  retras consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrarii, datele au fost colectate ilegal, datele trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale, colectarea s-a făcut cu oferirea de servicii ale societatii informationale
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat daca se contesta exactitatea datelor pe o anumita perioada, daca prelucrarea este ilegala dar nu se doreste stergerea datelor doar restrictionarea, in cazul in care KESSELRING nu mai are nevoie de datele personale in vederea prelucrarii insa sunt solicitate pentru apararea unui drept in instanta, daca te-ai opus prelucrarii pentru intervalul de timp cat se verifica daca drepturile legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Strada Roznovanu nr. 61, Roznov, Neamt in atentia KESSELRING SRL, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate, acest drept il puteti exercita si prin intermediul e-mail-ului trimitand cererea redactata in format electronic pe adresa de e-mail: gdpr@mobiledirct.roPe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Strada Roznovanu nr. 61, Roznov, Neamt in atentia KESSELRING SRL, va puteti exercita  dreptul de interventie asupra datelor dupa caz, acest drept il puteti exercita si prin intermediul e-mail-ului trimitand cererea redactata in format electronic pe adresa de e-mail: gdpr@mobiledirect.ro  dupa cum urmeaza:


 •  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 si a Regulamentului 2016/679/UE  pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 si a  Regulamentului 2016/679/UE pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
 • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

De asemenea, KESSELRING SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din   partea acestora si numai in scopurile mentionate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum   urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe   comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.


Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca   urmare a unor cereri expres formulate.


KESSELRING SRL foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul sau.


KESSELRING SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, insa nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este   gazduit site-ul www.mobiledirect.ro.Copyright © 2013 - 2019 . Numar de inregistrare in registrul general de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP: 33162. Specificatiile tehnice au caracter informativ si nu pot fi garantate ca fiind exacte. . In cazul erorilor ce pot aparea pe site din greseala noastra, ne asumam dreptul de a putea refuza comanda.